Soppstuing

Soppstuing

Ingredienser

  • 500 g sjampinjong (eller annen sopp)
  • 2 dl kremfløte
  • 0.5 stk rød paprika
  • 1 stk løk
  • 2 stk hvitløkbåter
  • 2 ss smør
  • 1 ss god olivenolje
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • .
  • 1servering=240g

Tid

15 min


Antall porsjoner

4


Slik gjør du

Stek løk, paprika og hvitløk i en panne med meierismør. Stek sjampinjongen for seg selv på sterk varme i litt olivenolje.

 

Hell på kremfløte og la det koke til du har en fin stuing. Krydre med maldon havsalt og fersk grovkvernet pepper.

 

Tips! For ekstra skarp smak kan du røre inn 1 ss tamarisaus rett før servering. 



Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 1194,6 kcal
Proteiner 25,7 proteiner
Fett 108,8 gram
Karbohydrater 21,7 gram
Pr. porsjon
Kalorier 2986.5 kcal
Proteiner 64.25 proteiner
Fett 272 gram
Karbohydrater 54.25 gram