Sommerkotelett m/ tilbehør

Sommerkotelett m/ tilbehør

Ingredienser

  • 2 stk sommerkoteletter
  • 400 g sjampinjonger
  • 400 g squash
  • 4 stk perletomat
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 stk hvitløksfedd
  • 1 ss meierismør til steking
  • 1 ss olivenolje til steking
  • .
  • 1servering=500g

Tid

15 min


Antall porsjoner

2


annonse

Vi hjelper deg!

Gjør oppskriftssøk: https://portal.vitamhelse.no/oppskrifterAvocado on WhatsApp 2.19.352

Kom i gang:Vi hjelper deg gjerne med kostholdsveiledning, e- kurs og kostplaner. Se vår butikk

Slik gjør du

Kutt squash og sjampinjong  i tynne skiver. 

 

Surr hvitløk i smør på middels varme. Stek så kotelettene på middels varme i fettet. Legg kjøttet over på tallerken og hell over fettet. Dryss på litt maldon havsalt og fersk grovkvernet pepper.

 

Mens kjøttet hviler steker du grønnsakene:

Varm olivenoljen stekepannen til den har høy temperatur. Stek squash og sopp til de er sprø og passe stekt.

Del opp tomatene og legg alt fint opp på tallerkenen. Pynt med litt urter. 



Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 898,6 kcal
Proteiner 57,9 proteiner
Fett 65,1 gram
Karbohydrater 14,7 gram
Pr. porsjon
Kalorier 449,3 kcal
Proteiner 28,95 proteiner
Fett 32,55 gram
Karbohydrater 7,35 gram