Skinkegrateng

Skinkegrateng

Ingredienser

  • 250 g revet ost tine
  • 250 g kokt skinke
  • 3 stk egg
  • 3 dl fløte
  • 3 stk vårløk
  • 1 ss dijon sennep
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • .
  • 1 servering=125g


Oppskriften kommer fra http://gryslavkarbo.blogspot.no/2011/07/ost-og-skinkepai-lavkarbo.html


Slik gjør du

Legg til side en del av osten for å strø over på toppen. Bland sammen fløte, egg og sennep i en bolle. 

 

Ha i ost og skinke, litt salt og pepper. Del løken i biter og rør alt sammen. Hell alt i ei ildfast form.

 

Stekes på 200 grader i ca 25 mutter, til den er gylden.

 

Tips! Bytt ut skinke med hvit fisk, så får du en deilig fiskegrateng.



Visste du at?

.... Spis gjerne sammen med dampet blomkål eller surret kål. 


Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 1997,8 kcal
Proteiner 141,9 proteiner
Fett 153,5 gram
Karbohydrater 11,2 gram
Pr. porsjon
Kalorier 285,4 kcal
Proteiner 20,27 proteiner
Fett 21,93 gram
Karbohydrater 1,6 gram