parmesankål

parmesankål

Ingredienser

  • 0.5 stk hodekål
  • 1 stk løk, medium størrelse
  • 2 stk hvitløksfedd
  • 1 ss smør
  • .
  • Topping:
  • 4 ss olivenolje
  • 70 g parmesan
  • maldon havsalt
  • grovkvernet pepper
  • .

Slik gjør du

Hakk hvitløk og surr i meierismør på middels varme i en stor stekepanne. Tilsett så finrevet kål og løk kuttet i tynne ringer.  og la det surre til  blandingen er passe myk. Det er godt med litt motstand. 

 

Fordel kålen i to skåler. Hell over 2 ss god kaldpresset olivenolje, maldon havsalt, fersk grovkvernet pepper og parmesan. Pynt med ferske urter eller purre.

 

Tips! Smaker nydelig med en dæsj tamarisaus eller balsamicoeddik over. 

Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 1007,9 kcal
Proteiner 44,9 proteiner
Fett 72,9 gram
Karbohydrater 40,6 gram
Pr. porsjon
Kalorier 335,97 kcal
Proteiner 14,97 proteiner
Fett 24,3 gram
Karbohydrater 13,53 gram