Ostelasagne

Ingredienser
- 500 g kjøttdeig
- 250 g ost i skiver
- 300 g revet ost
- 200 g philadelfia ost
- 1 dl kremfløte
- 400 g hakkede tomater
- 1 stk løk
- 1 ts salt
- 1 ts pepper
- krydderblanding
- .
- 1 servering=230g
Tid
45 min
Antall porsjoner
6
Slik gjør du
Lag krydderblanding:
Bland sammen 1 ts av alle sortene:Oregano, chilikrydder, spisskummin og malte korianderfrø og cayennepepper i kjøttdeigen.
Stek kjøttdeig og løk brunt sammen med krydder. Ha i en boks med hermetiske tomater gjerne med chili for ekstra smak, la dette koke sammen i pannen i 15 - 20 min.
Lag ostesaus:
Gi kremost og fløte ett oppkok.
Legg kjøttdeig og ost lagvis i en ildfast form, avslutt med ostesaus til slutt og strø på reven ost på toppen. Stek i ovn ca 20 min eller til osten på toppen er gyllen.
Visste du at?
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 3784,5 | kcal |
Proteiner | 263,2 | proteiner |
Fett | 284,9 | gram |
Karbohydrater | 40,0 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 6307.5 | kcal |
Proteiner | 438.67 | proteiner |
Fett | 474.83 | gram |
Karbohydrater | 66.67 | gram |