Lavkarbo Surkål

Lavkarbo Surkål

Ingredienser

  • 1 kg kålhode
  • 3 ts tagatesse
  • 3 ss eddik 7 %
  • 1 ts karve
  • 1 ts salt
  • 100 g 1 servering

Slik gjør du

Kutt kålen i tynne strimler. Er de lange del de opp. Hell vannet i gryten, legg lagvis med kål, salt og karve. La det koke i ca 45 min, pass på så ikke vannet fordamper, event fyll på.


Bland eddik og søtstoff og rør godt sammen, og hell dette over kålen.
La det stå og småputre, gjerne ett par timer.

 

 



Visste du at?

Hvis du har lyst å styrke immunforsvaret og hjelpe fordøyelsen din, så bør du lage deg en stor porsjon med Sauerkraut eller annen fermentert mat? Supersunt!





Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 369,2 kcal
Proteiner 26,4 proteiner
Fett 1,3 gram
Karbohydrater 65,0 gram
Pr. porsjon
Kalorier 36,92 kcal
Proteiner 2,64 proteiner
Fett 0,13 gram
Karbohydrater 6,5 gram