Laksefilet m/sitronsmør

Ingredienser
- 600 g laks
- 8 stk asparges, store
- 100 g ekte smør
- 2 ts sitronsaft
- 2 ts grovmalt pepper
- 2 ts salt
Tid
20 min
Antall porsjoner
6
Slik gjør du
Stek temperert laks i stekepannen på middels varme.
Skrell aspargesen og knekk av nederste del, kok i lettsaltet vann. Dypp i isbad for å holde den sprø og fin i fargen.
Lag sitronsmør:
Pisk smør luftig med en mixser, tilsett sitronsaft og pepper.
Severes med sitronsmør
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 2144,2 | kcal |
Proteiner | 125 | proteiner |
Fett | 180,1 | gram |
Karbohydrater | 6,7 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 3573.67 | kcal |
Proteiner | 20.83 | proteiner |
Fett | 300.17 | gram |
Karbohydrater | 11.17 | gram |