Klementindigg

Klementindigg

Ingredienser

  • 4 stk Klementiner
  • 4 ss Vann
  • 1 ss Sukrin
  • 1 ss Sitronsaft

Tid

120 min


Antall porsjoner

4


annonse

Vi hjelper deg!

Gjør oppskriftssøk: https://portal.vitamhelse.no/oppskrifterAvocado on WhatsApp 2.19.352

Kom i gang: Vi hjelper deg gjerne med kostholdsveiledning, e- kurs og kostplaner. Se vår butikk

Slik gjør du

Kutt av toppen på klementinene. Skrap ut innmaten med en skje. Ha klementininnmaten, vann, sukrin og sitronsaft i en blender.

 

Hell blandingen tilbake i klementinen, og sett dem i frysen.

Sett dem på benken en times tid før servering.



Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 121,3 kcal
Proteiner 2,1 proteiner
Fett 0,3 gram
Karbohydrater 24,5 gram
Pr. porsjon
Kalorier 303.25 kcal
Proteiner 5.25 proteiner
Fett 0.75 gram
Karbohydrater 61.25 gram