Hollandaise saus

Hollandaise saus

Ingredienser

  • 1.2 dl ghee
  • 3 stk eggeplommer
  • 1 ss sitronsaft
  • 0.5 ts havsalt
  • 0.12 ts paprikakrydder
  • litt pepper

Tid

15 min


Antall porsjoner

3


annonse

Vi hjelper deg!

Gjør oppskriftssøk: https://portal.vitamhelse.no/oppskrifterAvocado on WhatsApp 2.19.352

Kom i gang: Vi hjelper deg gjerne med kostholdsveiledning, e- kurs og kostplaner. Se vår butikk

Slik gjør du

Ha eggeplommene, sitronsaft, havsalt, paprikakrydder og pepper i en blender og mix i ca 10 sekunder.

 

Sett blenderen på medium hastighet og langsomt hell i ghee.

 

Varm opp sausen forsiktig i en gryte. Når den er tykk er den ferdig. 



Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 944,7 kcal
Proteiner 9,7 proteiner
Fett 105,6 gram
Karbohydrater 1,7 gram
Pr. porsjon
Kalorier 3149 kcal
Proteiner 32.33 proteiner
Fett 352 gram
Karbohydrater 5.67 gram