Topp 5 lavkarbo kaker

Topp 5 lavkarbo kaker

Her er vår topp 5 liste over verdens beste lavkarbokaker. Kundene våre elsker disse lavkarbo kakeoppskriftene


Å velge kun 5 deilige lavkarbokaker var ikke en enkel sak

Her en liste på over våre absolutt favoritt oppskrifter på lavkarbo kaker. Vi har ganske enkelt tilpasset og kvalitetssikret at lavkarbokakene fungerer like godt uten sukker og mel, som de originale oppskriftene. Og det gjør de så absolutt. 

 

Lavkarbo Suksessterte: Lavkarbo kake med gul krem 

Lavkarbo kake med gul krem: Suksessterte er vår alles favoritt

 

Det er en grunn til at "Alle" kjenner til denne. Jeg har knapt møtt noen som ikke synes kake med gul krem, eller Suksessterte som den også heter, smaker helt nydelig. Den er også helt super å oppbevare i frysen - Hvis du rekker det. Lag den gjerne som små gule bomber som perfekt julesnop eller lekre lavkarbo konfektbiter til kaffen. Denne oppskriften fikk jeg i sin tid av Ingrid Lone og har fått lov å bruke hennes bilde.

 

Favoritt sjokoladekaken Gateau Marcel

Lavkarbo sjokoladekaken fra himmelen: Favorittkake, lavkarbo kake eller ikke, Gateau Marcel faller i smak hos alle

 

Gateau Marcel er en av lavkarbokakene jeg liker aller best. Jeg vil faktisk gå så langt som å kalle den verdens beste lavkarbokake. Den er super enkel å lage, og passer veldig godt for en sjokoholiker som meg selv. Noe av det som gjør den så enkel å lage, er at bunnen og kremen er samme deigen. Kaken er mektig og du får mange porsjoner ut av en kake. Du regulerer selv hvor kraftig den skal være på sjokoladesmak ut i fra hvilken sjokolade du bruker. Du kan for eksempel bruke sukkerfri lys sjokolade, eller du kan bruke 70% sjokolade. Jeg anbefaler ikke å bruke sterkere enn 70%, da vil den bli i overkant kraftig.

 

Lavkarbo Sarah Bernhardt 

 

Lavkarbo kaken "Sarah Bernhardt", en av våre mest populære lavkarbo kakeoppskrifter. Visste du at vi var først ute med å lage denne klassikeren lavkarbo, helt tilbake i 2014? 

 

Lavkarbo Sarah Bernhardt er noe av det beste jeg vet! Det er litt jobb å lage disse små bitene av himmelen, men det er det så absolutt verd. Jeg lager alltid dobbel porsjon. Du kan gjerne lage lavkarbo sara bernhardt i langpanne, som du får oppskrift på her. 

 

Uansett er det lurt å dele den opp i passe store biter. Dette er mektig konfekt. I alle fall med mye sjokoladekrem på – Og det er jo et «must» Synes jeg. De fleste har tradisjon for å lage lavkarbo gule bomber og lavkarbo sarah Bernhardt til jul, men jeg synes dette er nydelige lavkarbo kaker å ha i frysen året rundt. Det er supert å ha noe lekkert å by på til gjester som kommer på besøk og jeg ikke har tid til å lage noe. Et lite tips: Selv liker jeg dem best når bunnen er ganske tynn. 

 

Lavkarbo bønne brownie

Lavkarbo bønne brownie: Vi lover- INGEN kommer til å tro deg når du sier at denne lekre lavkarbo brownien  inneholder svarte bønner. Den er rett og slett magisk!

 

Lavkarbo bønnebrownie har reddet meg mange lørdagskvelder når jeg har lyst på sjokolade. For det kan jo skje den beste av oss. De svarte bønnene i kaken gir den en helt nydelig smak og konsistens.

 

Og hvis du lurer: Nei, du kan ikke bruke hvilke bønner som helst. Det er miksen av godstoffene du får i akkurat de svarte bønnene som passer så godt sammen med kakao og sjokolade. De utfyller hverandre på en helt spesiell god måte. Venninnene mine elsker denne. 

 

Mange spiser ikke bønner når de spiser lavkarbo, og det øker jo karbohydratinnholdet i kaken, men det er sunne karbohydrater som gir deg fiber og næringsstoffer. Jeg spiser den alltid med god samvittighet!

 

Frisk Lavkarbo Ostekake 

Frisk lavkarbo Ostekake uten sukker 

 

Lavkarbo ostekake er alltid en klassiker som alle liker. Du merker ikke forskjell på vanlig ostekake og lavkarbo ostekake, og det er jo flott for de fleste. Et tips er å bruke en blanding av mandler og peanøtter som bunn. Husk for all del ekte meierismør, ikke noe juks. Margarin vil gi en helt annen smak. Du kan justere inn litt søtning og smake til slik at den passer din gane. (Slik vi gjør med det meste av lavkarbokake bakst) 

 

Lavkarbo Pavlova 

Frisk og lett syrlig lavkarbo Pavlova uten meieriprodukter og uten tilsatt sukker

 

Ok. så ble det en ekstra oppskrift da.. Man kan jo rett og slett ikke unnlate å ta med lavkarbo pavlova. (Helst ville jeg også hatt med min dødsgode lavkarbo New York style cheeseckake)

 

Pavlova er ikke det enkleste å få perfekt på lavkarbo synes jeg. Men her har Linn Spets, vår samarbeidspartner eksperimentert og kommet fram til en helt super oppskrift. Denne oppskriften passer fint for deg som ikke spiser meieriprodukter, og hun har en fantastisk oppskrift på sukkerfri lemon curd som gjør kaken helt fortreffelig.

 

Ikke gå glipp av vår lavkarbo og keto oppskriftsportal

Sjekk ut alle våre lavkarbo og keto oppskrifter som kan inngå i et sunt sukkerfritt og sukkerredusert kosthold. Vi har også mange flere oppskrifter på lavkarbo sjokoladekaker, lavkarbo sjokolade muffins, lavkarbo gulrotkake og mye mer. 

 

I tillegg til vår lavkarbo og keto oppskriftsportal hvor du kan søke mellom over 300 næringsutregnede oppskrifter, har vi også satt sammen noen av våre søte favorittoppskrifter (Altså lekre lavkarbo kaker og mye mer)  i en e- bok:

 

Den søte koseboka

"Den søte koseboka" inneholder 46 oppskrifter på lavkarbo kaker. Blant annet oppskrifter på lavkarbo snickers, lavkarbo brownies, lavkarbo ostekake, lavkarbo karamellpudding med mer. - Alt uten mel og sukker naturligvis. Alle våre kaker påvirker blodsukkeret i liten grad og er diabetesvennlige. Vi bruker kun naturlig søtningsmidler.

 

E-boka selges veldig rimelig.

Det er fordi at selv om oppskriftene er knallgode og gjennomtestede, så var jeg en gang i tiden ikke så god på design. Det betyr at boken har likevel klikkbar innholdsfortegnelse og lett å finne fram i. Men noen av bildene kunne vært penere og de kunne vært bedre plassert. Men vi begynner jo alle på begynnelsen, ikke sant? Og som sagt, oppskriftene er like gode! 

 

 

I boka får du oppskrift på blant annet:

 

lavkarbo Punsjboller, lavkarbo sjokoladeboller, lavkarbo snickers, lavkarbo ostekake, lavkarbo suksessterte, lavkarbo panna cotta, lavkarbo syrlig gelesnop, lavkarbo kakao, lavkarbo peanøttkuler, lavkarbo kaffekake, lavkarbo brownies (uten svarte bønner) , lavkarbo cake pops, lavkarbo mascarponekrem, lavkarbo karamellpudding, lavkarbo sjokoladepudding, lavkarbo sjokoladetrøfler med mye mer.

Les mer om Den søte Koseboka her -Boka med lekre lavkarbo kaker, desserter og diverse godsaker- Den koster kun kr 99,- 

 

Bon Apetit :)