Slanking

Slanking handler ikke om å telle kalorier. Hvis du vil gå ned i vekt, så handler det om å spise riktig mat.


"En restriksjon i kalorier kan ganske enkelt ikke anbefales som en livsstilsendring hos overvektige, fordi vi med stor sikkerhet vet at dette ikke virker på lang sikt. Kalorirestriksjon har ingen støtte i vitenskapen".

Pål Jåbekk

 

Kostplaner ketose lavkarbo faste paleo livsstilsendring.png

Vi gir deg alle verktøyene du trenger slik at du når dine mål på den mest effektive og behagelige måten

 

Slanking innebærer ofte tanker om en situasjon som er ubehagelig, som medfører store endringer, lite og fettfattig mat, sult og krav om stålvilje. Og hvis vi ikke blir tynnere, får vi høre at det er et spørsmål om viljestyrke og prioritering. En konsekvens av å antyde at overvekt handler om dårlig selvdisiplin, er det samme som å si at tynne mennesker er tynne fordi de har en god viljestyrke. I følge vitenskapen er det lite sannsynlig og vi i Vita Univers vet at det IKKE er sånn!

 

Visste du at slanking ved hjelp av små og varige endringer med tanke på hvor mange kalorier man spiser eller forbrenner ikke påvirker vekten din? Flere vitenskapelige studier har vist at kroppen har en fantastisk evne til å kompensere for endringer i energitilgangen, du får derfor ikke en oppsamlet effekt.  

 

og hva som verre er...

Kroppen din vil tilpasse seg dette lave inntaket og resultatene vil stoppe opp. Ofte medfølger tretthet og slapphet i tillegg. Spiser du mindre kalorier, vil kroppen din senke energiforbruket eller gjøre deg mer sulten og dermed opprettholde vekten din. Altså: Denne typen slanking gjør oss tynn på kort sikt, men ikke på lang sikt. Faktisk er det vanligste resultatet i studier på slike dietter, at vi går opp i vekt over tid.

 


Vår erfaring er at slanking med naturlig mat, lite karbohydrater og sunt fett er den beste oppskriften på god helse. Du blir ikke bare slank, men du får mer energi og en bedre livskvalitet med et matinntak basert på denne filosofien! I Vita Univers får du i tillegg til gode og enkle oppskrifter også et kurs som går over 10 uker, hvor du kan legge inn dine mål. Dessuten får du tips og råd, og du kan følge din egen utvikling.

 

vitaunivers går ned i vekt men mister ikke kg.jpg

Les om trening og vektreduksjon.

Ved hjelp av sunn og riktig kost, kunnskap og motivasjon hjelper vi deg så din helsereise blir enklere og mer behagelig. Med raske resultater!