Ketose- dietten

Nyt sommeren til fulle! Styr unna"Ølmage", dårlig mat, dårlig samvittighet og for trange klær. Med våre kostplaner og oppskrifter koser du deg ned i vekt og får din beste sommer ever!


ketose-dietten saving my carbs for wine ketose kostplan.jpg

 

Vil du ha kostplaner, oppskrifter og nyttig kunnskap?

Da bør du fortsette å lese...

 

 

ketose-dietten avkokadobrød Linn kristin Vita Unviers ketose meny.jpg

Leste du artikkelen om meg og mine resultater med Ketose- Dietten i Norsk Ukeblad? (Last ned her)  Jeg elsker ketose! Med ketose setter du kroppen på maks fettforbrenning, du får energi og du mister søtsug. Vita Univers, tjenesten jeg har gründet- anbefales av stadig flere leger. (Dette kan du lese mer om ved å trykke på "meny" øverst i høyre hjørne.)

 

For meg ble det inngangsporten til et nytt liv

Dette gjorde at jeg fikk en glødende interesse for å hjelpe andre som er i samme situasjon. Som føler at kroppen jobber mot deg uansett hva du spiser. Det er rett og slett ikke mulig å gå ned i vekt- Og holde den av. 

Jeg har derfor lagd en veiledningstjeneste på nett for å hjelpe deg, slik at du kan få resultatene du har drømt om. I Vita Univers får du kursartikler og kostplaner hver uke. Alt du trenger er å logge inn. Du kan også tracke utviklingen din og bruke vår oppskriftsdatabase så mye du vil. Vi har utrolig mange gode og ENKLE oppskrifter. Jeg har også et fantastisk  fagteam med på laget som  står klare til å hjelpe deg hvis du trenger litt ekstra, og vi samarbeider med Dr. Hexebergs Klinikk.

 

 ned i vekt med ketose ned i vekt med lavkarbo kostplan ketose kostplan faste livsstilsendring.png

Jeg heter Linn og er gründer av Vita Univers er et resultat av min gründeride etter at jeg ENDELIG ble venn med kroppen min! Vi hjelper deg med en karbohydratredusert livsstil, alt fra ketose, paleo/ Steinalderkosthold, lavkarbo, lavkarbo vegetar og faste. Det handler ikke bare om vekt og trivsel- Men om mer energi og for noen også å spise seg friskere.

 

Tanken var å samle alt jeg selv har hatt behov for i løpet av min livsstilsreise på en plass. Få kunnskapen og motivasjonen på en enklere måte enn å saumfare et hav av blogger og nettsider i timesvis. Ikke vet man hvilke oppskrifter som faktisk er gode, og kan man stole på kunnskapen man får? Jeg vet ikke hvor mange matretter som bare har gått rett i søpla...Eller hvor mange ganger jeg har surfet på nettet etter gode oppskrifter, og når endelig maten var kjøpt inn og jeg var klar til å lage, så var hele motivasjonen borte, eller tiden brukt opp. Men verst av alt var periodene hvor jeg  har spist på en måte som jeg trodde var riktig, men så fikk jeg likevel ikke resultater...?

 lavkarbo mat ketose mat ketose kostplaner lavkarbo kostplaner ketoseguiden.jpg