En uke ikke helt etter planen


Status 19.2.

Jeg har gått ned 1 cm over hofta! YEY!!!! Magen har også blitt mindre, så det er jeg godt fornøyd med! Vekta viser ingen endring (Hva ER det med hormonene mine da??) Men, jeg gråter ikke av den grunn. Hofta er en av tingene jeg GJERNE vil skal bli smalere, så 1 cm er HELT i orden!

Jeg kan for øvrig anbefale denne artikkelen: Derfor bør du kaste badevekten Her er et lite hint om hvorfor: 

Muskler og fett, vita univers, lavkarbokurs, livsstilsendringskurs, ketolyse.jpg

På lavkarbokost så endrer kroppsammensetningen din seg. Også uten hard styrketrening! 

 

Ellers har ikke uka gått helt som planlagt. Jeg fikk plutselig en ekstra jobb, noe som forstyrret rutinene mine. (Sjokolade fikk jeg ikke lagd før i går) 

Det ble ingen joggetur denne uka, men jeg hadde en nydelig 2 timers tur i skauen på Søndag. Jeg tok hele favorittrunda mi og gikk skikkelig fort. Det er veldig kupert, så selv om det ikke ble jogging var det en god økt. Men det aller viktigste med økta var at jeg ble så GLAD! Jeg fikk rett i fleisen hvor mye jeg elsker å være oppe i skauen der. Neste uke må jeg jobbe litt med å lage ei spilleliste som motiverer meg, så er jeg klar. (Straks snøen forsvinner igjen...) I mellomtiden skal jeg fortsette å hoppe tau. Det har blitt 3 dager denne uka, så det er jeg fornøyd med! 

 

En ting jeg er litt mindre fornøyd med er kosten. Den har ikke gått etter planen. Mye av grunnen til det er jo at hverdagen plutselig stod på hodet. Jeg har ikke spist kokosgrøt en eneste gang. Men, jeg har forsøkt å ha fokus på å sette sammen måltidet riktig. Jeg ser plutselig en ting jeg kan ha bommet på de siste ukene. Jeg er veldig flink til å få i meg nok fett. Ingen tvil om det. Jeg har kanskje ikke vært like nøye med å få i meg passelig mengde protein. Dette ser jeg også er en gjennomgående tråd hos de få av kundene mine som i fortvilelse sender meg mail om at resultatene uteblir. 

 

Men de det gjelder gjør motsatt av meg. De spiser for MYE protein. (Fugl/ fisk/ kjøtt) Jeg har muligens spist for lite. Denne uka har jeg startet med å holde fokus på dette. For deg som står fast kan det faktisk være helt avgjørende å være nøye med å sette sammen måltidet riktig. Jeg presiserer mange plasser og i hver meny hvordan du skal sette sammen måltidet. Men jeg gjentar det her-Igjen: 

 

Du skal spise ca samme mengde protein som du gjorde før. Dvs: Hvis du er en normal (stor) kvinne med et normalt aktivitetnivå så trenger du ca 20 gram reint protein til hvert måltid. Eller ca 1 gram rent protein pr kg du veier, fordelt ut over alle måltidene. Det vil si: 

Ca 100g kjøtt, fugl/ fisk/ 2-3 egg. 

Resten av tallerkenen fyller du opp med grønnsaker og rikelig med fet saus. Hvis du står fast på vekta så spiser du kun grønnsaker som vokser over bakken. 

 

Dette er standarden du skal strekke deg mot. Om du ikke blir mett så spiser du mer. Fordi du skal spise til du er passelig mett. Men, hvis du trenger en MAL så er det altså den over. 

 

Jeg elsker mandager- En god mulighet for en ny start! Join meg da vel! Kjøp EN ukes tilgang til Vita Univers, få inspirasjon, tips, kunnskap, oppskrifter, ukesmeny med mer. -Og send meg GJERNE mails! Husk: Det er mitt mål at du skal få resultater!  Det koster KUN kr 350,- 

LES MER HER