29.1. Status


Trykk her for oversikt over alle innlegg i gratis lavkarbo kurs

einstein insanity, gratis lavkarbo kurs, livsstilsendringskurs, lchf.jpg

 Status

 YEYY!!! Endelig har jeg gått ned! 1 kg totalt på en måned! 

Formen er veldig bra! Den siste uken har jeg merket drastiske endringer i appetitten, som har gått veldig mye ned. 

 

Når vet du om du har en sakte vektreduksjon eller om du står du stille på et platå?

Det er lett å tenke at man står fast på et platå når man forventer å se resultater umiddelbart, som de fleste får. Selv har jeg ikke mistet de to "gratiskiloene" som mange slipper med en gang de kommer over i ketose (vann og sukker som er lagret i muskelmassen) fordi jeg kom jo fra ketose og et strikt kosthold da jeg startet. 1 reell kilo på en måned er ikke et dårlig resultat! Hvis vekta forsetter å helle nedover noen dager, går opp igjen til her jeg er nå, så litt nedover igjen- Så er det et tegn på at jeg er på riktig vei. 

 

Hvis jeg derimot hadde stått stille, hellet oppover, eller stått stille i godt over 1 mnd så er det et tegn på et platå. (Vi har mange tips for å komme over et platå i Vita Univers, men ikke i de første kursukene. Så hvis det er denne informasjonen du er på jakt etter, så si i fra, så åpner jeg opp denne delen av universet for deg) 

 

En indikator på spørsmålet vil du også få hvis du tar en ærlig titt på hva du har spist den siste tiden. Har du juksa? Du kan også ha spist for store porsjoner, men hvis dette er tilfelle så skal du ikke stresse. Kroppen vil regulere dette selv, bare gi deg selv tid. Plutselig så var kroppen min nedregulert. Så følg magen! (Det kan ikke gjentas ofte nok ;) ) 

 

Hvis du står fast så irriterer jeg deg kanskje grønn med å skrive som jeg gjør. Jeg VET at det ikke er lett. Jeg får de samme spørsmålene som deg når jeg ikke ser resultater. Innbiller jeg meg kanskje at magen har blitt mindre? Å stole på kroppen kan virke som en umulig oppgave. 

 

Dette er en av grunnene til at jeg holder på å utvikle en ekstrem fettdiett. Den vil bli et praktisk verktøy som er lett å følge og som vil gi resultater. Men den er ikke for pyser. Ganske tøff, særlig i starten, må du regne med. Det er tross alt en ekstrem diett.

 

Det er en diett som skal hjelpe dem som virkelig står fast, som har prøvd lavkarbo eller vanlig ketogen diett lenge, uten å få resultater. Den er ikke ferdig ennå, men følg med på vår facebookside eller meld deg på nyhetsbrev, så vil du få det med deg straks den er i salg. Det blir mye god mat her, men det blir fokus på å ikke få i seg for mye næring og som kick-starter ketosen selv for oss som har veldig vanskelig for å få kroppen til å lystre. Har du en umulig kropp,som meg -Må du også kanskje vente bort imot nesten 1 mnd før du tør å stole på resultatene. (Husk: Forrige status så hadde jeg gått ned 0,5 kg og uken før hadde jeg mistet 2 cm i midjen) ANYWAY: 

 

En annen ting du bør gjøre er å VRI PÅ KOSTEN! (Se bildet over, det synes jeg sier ALT)