Kickstart Suksess!

Kickstart Suksess!

Faste og lavkarbo er veien til å lykkes. Få en varig livsstilsendring som du vil elske. Periodisk faste vil gi deg frihet i hverdagen, større matglede, en stabil vekt og god helse


Hva gjør du når du blir litt for rund i kantene? Når favorittbuksa får en ufrivillig lang pause i skapet. Når kroppen ikke ser ut til å lystre? Det blir litt for mye sofatid- Du manger energi? 
Har du også tenkt hvor lett det hadde vært å holde vekta hvis du levde i en boble- Uten at livet skjedde?
Periodisk Faste er en sunn trend som gir deg stor frihet i kosten. Vi opplever periodevis fasting som nøkkelen til topp livskvalitet. Vil du vite mer? Vi skriver om faste som metode for optimal livskvalitet med anti- aging effekt.Vi lærer deg metoden kjapt og enkelt og du får lekre oppskrifter. Selvfølgelig også på sunn sjokolade som smaker godt.

Velg mellom bok i posten eller e-bok

 

 

Har du et mål om hva du skulle ønske du klarte, men ikke orker å begynne, eller du synes det er for krevende å mestre over tid? Et mål uten en plan er kun en drøm. Og den er bittersøt. I «Faste & Lavkarbo No 1. Kickstart Suksess » vil du få nøkkelen til en varig livsstilsendring og stabil vekt – Du vil klare det du også, slik jeg har klart det, med periodefasting/ periodisk faste og et sunt kosthold. 

 

 

Denne boka er satt sammen med bakgrunn i kunnskapen og erfaringene jeg har tilegnet meg gjennom alle årene som har gått siden jeg startet min livsstilsreise. Veien kunne vært kortere. Men jeg har lett etter snarveier, jeg har jukset og feilet. Mange ganger. Målet mitt er å hjelpe deg slik at du kan få en behagelig reise uten de samme fallgropene, stup og bakketopper. «Faste & Lavkarbo No 1. Kickstart Suksess» vil hjelpe deg med dette.

 

 

 

 

Du får kostplan og lekre oppskrifter som metter, som fjerner søtsug og regulerer appetitten. Du kan spise deg mett med god samvittighet. Du får praktisk info og kunnskapen du trenger for å oppnå en varig livsstilsendring og en stabil vekt. Du vil forstå hvorfor faste er metoden som vil gi deg optimal livskvalitet og anti- aging effekt. 

 

 

 

"Jeg anbefaler VitamHelse og medlemsportalen Vita Univers på det varmeste"

Selv om jeg ikke har benyttet meg av alle mulighetene på nettsidene, er kostholdsplanene gull! Det å få oppskrifter og handlelister var utslagsgivende for at jeg kastet meg på opplegget, og det har gjort hele prosessen utrolig enkel og morsom. I tillegg er oppskriftbanken gull, så den vet jeg ikke helt hvordan jeg skal klare meg uten. Jeg koser meg med masse god mat med verdens beste samvittighet. For å toppe det hele har jeg lært masse underveis i kurset, og som følge av det har jeg inspirert flere av mine venninner til å ta tak også, det er gøy! Hege Johannesen

 

 

Vita Univers -Cheddarpai: Last ned oppskriften gratis her

 

Lekker mat og spisepauser satt i et overkommelig og enkelt system gir deg resultatene du ønsker deg

 

VitamHelse- Chiarundstykker

 

 

 

Nå dine mål- Kjøp den nå: