Våre TOPP 5 energibarer

.. sukkerfrie, gir sunn energi og et stabilt blodsukker


PS: Vi har fått ny nettside: For flere tips, råd og oppskrifter sjekk ut www.vitamhelse.no

 

topp 5 energibarer uten sukker, rosa, topp 5 sunne energibarer uten sukker enkle lavkarbo sunne sukkerfritt snop sunn energi ned.png

Lag våre supre, sunne energibarer og biter: Du får energi og kos som du kan nyte med god samvittighet. Alt uten sukker, mel og tilsetningsstoffer OG som faller i smak hos store og små  😍 

 

Ingrediensene vi bruker får du tak i på dagligvare og helsekost. Vi bruker naturlige sukkeralkoholer som søtning, det vil si Fibersirup, Tagatesse, Stevia og Sukrin Gold for det meste. Du velger selv om du vil bruke energibarene som snop eller som påfyll. Hvis du skal bruke dem som påfyll, anbefaler vi at du er mer forsiktig med søtningsmidlene enn hvis du skal spise dem som sunt snop. 

 

Oppskrift på lekre proteinbarer med kollagen uten melkeprotein 

 

kollagenbarer 1 vita univers.jpg

Det er mange gode grunner til hvorfor du mer enn gjerne kan bruke både kollagen og gelatin i kostholdet ditt. Ikke bare er dette protein som kan erstatte kjøtt, men det kan være med på å gi metthetsfølelse, styrke negler og hår- Og forebygge rynker!- På samme måte som gelatin. 

 

Energinøttebar 

energibar ned i vekt, energibar paleo, energibar uten sukker, energibar lavkarbo, energibar vegan.jpg

Disse energibarene er rike på sunne fettsyrer fra nøtter. Du bestemmer selv hvor søte du vil ha dem. Med ekstra søtning blir de god lavkarbo snacks i stedet for et rask mellom måltid. 

 

 

Rå, mye energikuler med honning og chia

2017-02-16 09.12.00.jpg

 

Disse energikulene smaker helt nydelig. De er mye sunnere enn ferdigkjøpte energibarer, og inneholder bare naturlige ingredienser. Akkurat denne oppskriften inneholder honning. Honning er med på å gi dem en karakteristisk smak og konsistens, men det betyr også at de ikke er like blodsukker vennlige som våre andre oppskrifter. Hvis du vil ha dem enda sunnere kan du erstatte honningen med fibersirup.

 

Bounty!

Bounty Linn.jpg

Bounty er deilige biter med mild kokossmak som de fleste liker, og dyppet i mørk sjokolade. Disse kan brukes som energibarer, da de inneholder sunt kokosfett som gir deg rask energi for hode og kropp. 

 

Bar i hjerter - Av Anita Breivold

bar i hjerter, energibar, vita univers, lavkarbo oppskrifter, lavkarbokurs.jpg

Disse lekre energihjertene er knallgode på smak, og gir litt å tygge på. Her får du mange sunne næringsstoffer i hver bit. 

 

Bon Apetit :)