Inspirasjon

Det er så fristende med en quick- fix....


Men det er den langvarige innsatsen som gir deg varige resultater. Og til det trenger du inspirasjon og motivasjon som gir deg drivstoffet til å gjøre de riktige handlingene og spise den riktige maten hver dag. Inspirasjon er nøkkelen til en varig vektreduksjon og et god helse.

vita.jpg

 

Mange tenker først og fremst på restriksjonene som en kostholdsendring medfører og de glemmer å tenke på alle de nye deilige smaksopplevelsene som står i kø og venter for den som er nysgjerrig og interessert.

 

For mange frister det med en quick- fix med pulver. Enten alene eller i kombinasjon med litt mat og energibarer fra Nutrilett for eksempel. Dette er ikke å anbefale. Du holder liv i sukkertrollet, du forblir sulten og du spiser mat som ikke er naturlig. Du går kanskje raskt ned i vekt, men det er som regel alltid bare et tidsspørsmål før du er tilbake på startvekta- Hvis du er heldig. De fleste går opp enda mer, og den onde spiralen er i gang. Vii har metoder som går MINST like raskt. Og som er viktige steg på veien mot VARIGE resultater. 

 

Hvordan spiser du en elefant? Bit for bit

Når du starter er det for tidlig å tenke på "Skal jeg spise slik resten av mitt liv" Sett deg et overordnet mål. Bryt det ned i delmål, som du så bryter ned til dagens mål. Målet for dagen er å vinne dagen i dag. Hva skal til for at du klarer dette? 

 

En liten plan

Tenk gjennom morgendagen, hvilke utfordringer kommer du til å møte på? Hvordan kan du løse dem? Ekstra niste for eksempel? Ha middag klar, som kun trenger å varmes opp i en fei? Bruk gjerne en måltidsplanlegger. 

 

Når du skal se på resultatene dine må du hoppe ut av fugleperspektivet.

I forhold til vektreduksjon så hører vi ofte  "Jeg er så skuffet! Jeg gikk bare ned 0,5 kg denne uka jo." Da ber vi deg om å ta et steg tilbake. Vekta går ikke ned i en rett linje. Du må følge med over tid for å se de faktiske resultatene dine. Se for eksempel 1 måned bakover i tid. Går det riktig vei? Plutselig står man stille, og plutselig har man gått ned 2 kg på 2 dager. Det kan være stressende, når man er utålmodig etter resultater. (Hvilket de fleste av oss alltid er) Så prøv å ta et steg tilbake. Du er IKKE på et platå selv om vekta ikke beveger seg på 1 til 2 uker. Kort tid etterpå får vi som regel en melding av typen: "Yey! Jeg har gått ned 5 kilo den siste måneden!" 

 

Hvordan opprettholde inspirasjon over tid

Du må gjøre aktive valg. Hva gir deg påfyll uten at det blir for energi eller tidkrevende? Hvis du får påfyll av å være med i en facebookgruppe, så har vi en du gjerne kan være med i:

Følg oss også på instagram: "VitaUnivers"

 

De som velger å bli medlem hos oss vil gjerne ha litt mer struktur. Da er det enklere å jobbe målrettet. 

De vet at veien til den mest effektive livsstilendringen er målrettet arbeid. Vi hjelper til med struktur. Du kan sammenligne det med å skulle begynne å trene. Det er ikke nok å kjøpe et medlemskap, du må jo faktisk møte opp å gjøre jobben også. Hvis du er utrent og ikke allerede har en treningsrutine på plass, så vet du at hvis du skal få effektive resultater med treningen din, så må du ha en plan. Du må sette av bestemte tidspunkt, bestemme hva du skal gjøre, og det hjelper også masse å få med en venninne eller kompis, ikke sant? 

Slik er det også hos oss, og med livsstilsendring. Våre kunder vil at vi skal hjelpe dem slik at de får de mest effektive resultatene. Vi gir dem struktur. Ofte  ønsker de å følge et kurs.  De ønsker å vite at oppskriftene de enkelt finner fram er gode, og ikke bortkasta tid. De vil ha inspirerende kostplaner. Hjelp er kun en mail unna for dem som vil ha det. 

 

 

 

Vil du ha oppskrift på sunn sjokolade og den beste blomkålrisen? Trykk på bildet og last ned:

flyer, feb 18, Copy of Copy of Copy of vita univers.png

Hvis du liker å ha mye energi, liker å spise deg mett/ Ikke gå sulten, er glad i rømme, ost, kjøtt/fugl/ fisk/ egg og grønnsaker så passer vårt kosthold for deg.

 

Våre metoder vil hjelpe deg, og det føles som å få friheten i gave. 

Hvis du har en kropp som nekter å lystre selv om du spiser få kalorier og trener masse, ja da er det MYE bedre å spise mat som får kroppen din med på laget. Med vårt kosthold trenger du ikke å tvinge kroppen til å spise av fettreservene sine, vi hjelper deg slik at den gjør det helt frivillig og det føles bra for deg. Det er ikke noe offer. Etter noen få dager er det faktisk tvert i mot! Du blomstrer! Huden vil bli bedre, du vil få massevis av overskudd og humøret blir strålende!  Ketose /ketogen diett vil gjøre alt dette for deg. Vi har mange oppskrifter som du kan bruke til hjelp og inspirasjon. Slik at du kan gjøre det på en ENKEL måte, du trenger ikke å stå på kjøkkenet hele dagen. 

 

Det høres flott ut, ikke sant? Og fristende. Men jeg vet godt hvordan det er når sukkertrollet RIVER i deg og du kan rett og slett ikke forstå at dette vil gjelde deg. Det vil det. Jeg har nemlig vært svært sukkeravhengig. (Jeg spiser GLATT over 0,5 kg sjokolade uten pause!!)

 Du vil ikke lengre gå å tenke på hva du har i skapene, fins det NOE du kan unne deg i det hele tatt, hvor lenge skal du holde ut, også videre.

Den nye friheten i tillegg til energien og at vekta går riktig vei. Med ketose vil miste interessen for søtsaker. Alt vil ikke lengre dreie seg om mat og du slipper å føle at det hele er en daglig kamp om mat og kropp. Du vil nemlig slutte å bry deg om søtt. Kanskje vil du savne brød, pasta, poteter, sjokolade og kanelboller en liten stund, men det vil være helt overkommelig! Fjern disse matvarene og tenk på annen mat som du synes smaker godt. Ikke fall i erstatningsfella- prøv heller å tenke nytt. Dropp lavkarboknekkebrød og lavkarbokaker. Spis heller chiagrøt og lag sunn sjokolade som gir deg de gode lykkestoffene, men uten sukker. Og som ikke er så søt. Da blir du ikke trigget. Har du lyst på potetgull? Drikk et stort glass med vann og spis en neve (!EN ja..) med salte nøtter.

 

før og etter tricolor.jpg

 

Her ser du meg- Før og etter mitt vekttap på ca 30 kilo.  Første bildet er fra 2009.  I 2018 er jeg fortsatt stabil. Jeg har fått bukt med sukkertrollet og blitt venn med kroppen min: I stedet for å stjele energi, GIR maten meg nå energi

 

Ketose er fantastisk, men det må oppleves for at man skal forstå det. Lavkarbo og Paleo er også kjempegode kosthold. Hvis ikke du rives i stykker av en kranglevoren kropp og har dårlig helse eller en kropp som NEKTER  å slippe på reservene, er dette fantastiske levesett som gir deg en SUPER helse. Rødbeter, sellerirot, søtpotet og naturlig frukt er smakfulle grønnsaker som du kan spise i et paleo/ steinalderkosthold.  Alle disse metodene deler vi raust med kunnskap og oppskrifter til i Vita Univers. Vi gir deg også kunnskap om faste, hvorfor det er sunt og hvordan du kan bruke det effektivt for å få kontroll over både helse og vekt.