Inspirasjon

Inspirasjon

Inspirasjon er nøkkelen til en varig vektreduksjon og et god helse. Det er så fristende med en quick- fix....Men hva er det som er den egentlige snarveien og hvordan gjør du det? Få inspirasjon til livsstilsendring med lavkarbo, ketose og periodisk faste


Men det er den langvarige innsatsen over tid som gir deg varige resultater. Og til det trenger du inspirasjon og motivasjon som gir deg drivstoffet til å gjøre de riktige handlingene og spise den riktige maten hver dag. Inspirasjon er nøkkelen til en varig vektreduksjon og et god helse.

 

Mange tenker først og fremst på restriksjonene som en kostholdsendring medfører og de glemmer å tenke på alle de nye deilige smaksopplevelsene som står i kø og venter for den som er nysgjerrig og interessert.

 

For mange frister det med en quick- fix med pulver. Enten alene eller i kombinasjon med litt mat og energibarer fra Nutrilett for eksempel. Dette er ikke å anbefale. Du holder liv i sukkertrollet, du forblir sulten og du spiser mat som ikke er naturlig. Du går kanskje raskt ned i vekt, men det er som regel alltid bare et tidsspørsmål før du er tilbake på startvekta- Hvis du er heldig. De fleste går opp enda mer, og den onde spiralen er i gang. Vii har metoder som går MINST like raskt. Og som er viktige steg på veien mot VARIGE resultater. 

 

Hvordan spiser du en elefant? Bit for bit

Når du starter er det for tidlig å tenke på "Skal jeg spise slik resten av mitt liv" Sett deg et overordnet mål. Bryt det ned i delmål, som du så bryter ned til dagens mål. Målet for dagen er å vinne dagen i dag. Hva skal til for at du klarer dette? 

 

En liten plan

Tenk gjennom morgendagen, hvilke utfordringer kommer du til å møte på? Hvordan kan du løse dem? Ekstra niste for eksempel? Ha middag klar, som kun trenger å varmes opp i en fei? Bruk gjerne en måltidsplanlegger. 

 

Når du skal se på resultatene dine må du hoppe ut av fugleperspektivet.

I forhold til vektreduksjon så hører vi ofte  "Jeg er så skuffet! Jeg gikk bare ned 0,5 kg denne uka jo." Da ber vi deg om å ta et steg tilbake. Vekta går ikke ned i en rett linje. Du må følge med over tid for å se de faktiske resultatene dine. Se for eksempel 1 måned bakover i tid. Går det riktig vei? Plutselig står man stille, og plutselig har man gått ned 2 kg på 2 dager. Det kan være stressende, når man er utålmodig etter resultater. (Hvilket de fleste av oss alltid er) Så prøv å ta et steg tilbake. Du er IKKE på et platå selv om vekta ikke beveger seg på 1 til 2 uker. Kort tid etterpå får vi som regel en melding av typen: "Yey! Jeg har gått ned 5 kilo den siste måneden!" 

 

Hvordan opprettholde inspirasjon over tid

Du må gjøre aktive valg. Hva gir deg påfyll uten at det blir for energi eller tidkrevende? Bruk vår medlemsportal aktivt, delta på aktiviteter og kurs, bli med i et fellesskap. Skaff deg en "buddy". Dette og mye mer har vi god peiling på, etter mange år med egenerfaring.

 

Struktur gjør det enklere å jobbe målrettet

Veien til den mest effektive livsstilendringen er målrettet arbeid. Vi hjelper til med struktur. Du kan sammenligne det med å skulle begynne å trene. Det er ikke nok å kjøpe et medlemskap, du må jo faktisk møte opp å gjøre jobben også. Hvis du er utrent og ikke allerede har en treningsrutine på plass, så vet du at hvis du skal få effektive resultater med treningen din, så må du ha en plan. Du må sette av bestemte tidspunkt, bestemme hva du skal gjøre, og det hjelper også masse å få med en venninne eller kompis, ikke sant? 

Slik er det også hos oss, og med livsstilsendring. Våre kunder vil at vi skal hjelpe dem slik at de får de mest effektive resultatene. Vi hjelper til med å finne riktig struktur, metode og kunnskap. Da blir veien kortere til mål. Du kan nesten tenke på det som at du får kart og kompass.  

 

Våre metoder vil hjelpe deg, og det føles som å få friheten i gave. 

Hvis du har en kropp som nekter å lystre selv om du spiser få kalorier og trener masse, ja da er det MYE bedre å spise mat som får kroppen din med på laget. Med vårt kosthold trenger du ikke å tvinge kroppen til å spise av fettreservene sine, vi hjelper deg slik at den gjør det helt frivillig og det føles bra for deg. Det er ikke noe offer. Etter noen få dager er det faktisk tvert i mot! Du blomstrer! Huden vil bli bedre, du vil få massevis av overskudd og humøret blir strålende!   Vi har mange oppskrifter som du kan bruke til hjelp og inspirasjon. Slik at du kan gjøre det på en ENKEL måte, du trenger ikke å stå på kjøkkenet hele dagen. Sjekk ut vår oppskriftsportal med næringsutregnede oppskrifter her

 

Ikke la frykten for å få vondt i viljen stoppe deg

Jeg vet godt hvordan det er når sukkertrollet RIVER i deg og du kan rett og slett ikke forstå at dette vil gjelde deg. Det vil det. Jeg har nemlig vært svært sukkeravhengig. (Jeg spiser GLATT over 0,5 kg sjokolade uten pause!!)

Med vår hjelp vil du ikke lengre gå å tenke på hva du har i skapene, fins det NOE du kan unne deg i det hele tatt, hvor lenge skal du holde ut, også videre. Du slutter å bry deg. Helt uvirkelig, jeg vet. Men jeg vet også at det er dette som skjer. 

 

Alt vil ikke lengre dreie seg om mat og du slipper å føle at det hele er en daglig kamp om mat og kropp. Du vil nemlig slutte å bry deg om søtt. Kanskje vil du savne brød, pasta, poteter, sjokolade og kanelboller en liten stund, men det vil være helt overkommelig! Fjern disse matvarene og tenk på annen mat som du synes smaker godt.

 

Ikke fall i erstatningsfella

Prøv heller å tenke nytt. Dropp lavkarboknekkebrød og lavkarbokaker. Spis heller chiagrøt og lag sunn sjokolade som gir deg de gode lykkestoffene, men uten sukker. Og som ikke er så søt. Da blir du ikke trigget. Har du lyst på potetgull? Drikk et stort glass med vann og spis en neve (!EN ja..) med salte nøtter. Eller ta en saltshot.

 

Her ser du meg- Før og etter mitt vekttap på ca 30 kilo.  Første bildet er fra 2009.  Vekta kan godt svinge litt, som den gjør hos de aller fleste-  Avhengig av hva jeg spiser og hvor mye jeg trimmer) Men: Jeg har fått bukt med sukkertrollet og blitt venn med kroppen min: I stedet for å stjele energi, GIR maten meg nå energi. Jeg har god helse - Det er jo det viktigste av alt, ikke sant?