Heidi Rosander

Heidi Rosander


Livet kommer ikke i reprise

heidi slør.jpg

Fra bytuppe til fjellgeit

bytuppe 1.jpg

Sannheten sårer

heidi rosander en størrelse for stor sannheten sårer.jpg

Slankeoperasjon- Veien til lykke?

slankeoperasjon vita univers  heidi rosander.png (1)

Alt er ikke som du tror

lymfeødem heidi rosander vitaunivers.jpg (1)

Overvekten sitter i hodet

fordommer mot fedme Heidi Rosander Vita Univers.jpg

Det tøffe valget

 gastric_bypass vita univers slankeoperasjon en størrelse for stor.gif

 

Heidi Rosander blogg Vita Univers.jpg

Hei!

Jeg heter Heidi, er ekte Kristiansandspige, og har hele livet mitt vært en størrelse for stor.

Lykkelig gift med Trond, mamma til Celina, og matmor til pelsballen Dean.

 

Jeg har i alle år jobbet som programleder, og journalist i lokalradio. Fra at lokalradio var en lidenskapelig hobby fra 1984, så ble det levebrødet mitt i 1989. Nå jobber jeg kun freelance, og trives med det.

 

I 2013 startet jeg min endringsreise. Jeg valgte å si nei til fedmeoperasjon, og gjennom hard mental jobbing, så har jeg klart å endre mye av tankemønsteret mitt.

Jeg har funnet mange svar på hvorfor jeg er overvektig, og hvordan jeg må tenke for å klare en vektnedgang. Gamle tanker, og følelser ble ryddet bort, og nye, og mer positive ble lagt til.

 

I 2014 startet jeg en egen treningsgruppe for overvektige her i Kristiansand, og i 2015, så startet jeg bloggen « En størrelse for stor.» Jeg brenner for å sette fokus på hvordan det er å være en størrelse for stor både på godt, og vondt. Jeg ønsker å sette fokus på folks oppfatninger av overvektige. Jeg brenner for riktig behandlingstilbud av overvektige, og jeg tror ikke at løsningen er å tilby slankeoperasjoner. Jeg ønsker at antall slankeoperasjoner skal reduseres, og at staten satser på ett mer langvarig behandlingsopplegg hvor overvektige selv viser at de både ønsker, og kan gjøre noe med situasjonen de er i. Jeg ønsker å motivere, og inspirere, og jeg ønsker å vise at det er mye som er mulig om man bare gidder.