Velkommen

Hei og velkommen til VitamHelse. Så hyggelig at du vil bli bedre kjent med oss og vår filosofi og verktøy. Vi har lang erfaring med å hjelpe mennesker som tror at alt håp er ute når det kommer til å få bedre helse og en normal vekt. Håper vi kan være til inspirasjon og motivasjon for deg.


På denne siden kan du laste ned vårt introduksjonshefte som beskriver vår kostholdsfilosofi og  våre kostholdsprinsipper.

Vårt mål er å inspirere deg til at du i størst mulig grad finner motivasjonen for å lage rask og naturlig mat fra bunnen av. Ved hjelp av å lære deg noen enkle grep tar det ikke mye lengre tid enn posemat eller ferdigmat. Det smaker så mye bedre, og gjør så utrolig godt for kroppen din. Tomatsuppe er bare ett eksempel.

 

Vi tilbyr først og fremst bøker/ e-bøker, kurs og individuell oppfølging for å hjelpe deg med å få den mest effektive veien til mål om en sunnere livsstil og en eventuell vektregulering hvis du har behov for det. (Du kan lese mer om oss på nettsiden vår www.vitamhelse.no) Det er vår kombinasjon av mangeårig erfaringskompetanse i kombinasjon av et sterkt fagteam som har spisskompetanse til fingerspissene som gjør at vi er annerledes enn alle de andre tilbyderne på markedet.

Før du laster ned heftet er det lurt at du gjør noen grep slik at du er sikker på at du mottar e-postene fra oss framover, slik at de ikke  «faller mellom sprekkene»:

1) Følg instruksjonene til epostsystemet ditt (gmail, outlook, hotmail osv) for å legge oss i kontaktlisten din. 

2) Hvis du bruker gmail, merk denne eposten som viktig, og dra den over i innboksen.

3) Lag en «VitamHelse» mappe i mailen din. Da kan du få full oversikt over alle tipsene og rådene du har fått også  ETTER at du har lest dem. 

STEG 2: Følg oss i sosiale medier

Bruk noen sekunder og trykk «Liker» for Vita  Univers på Facebook. og bli med i vår facebookgruppe.  Søk oss også opp på Instagram: Vitam else

 

PS: Si gjerne hei: Du kan sende en mail til post@vitamhelse.no, eller ganske enkelt svare på nyhetsbrevene. 

 

...Har du ikke fått e-post fra oss? Sjekk din søppelpost/ spamfilter

Last ned heftet vårt helt gratis her: 

 

Last ned 

Dette heftet er ikke for individuelt salg, og må ikke deles med andre. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Gjelder også screenshots.