Tid for påskekos

Få din beste påske. Utforsk vårt univers, Få inspirasjon til å lage lekker mat og sukkerfritt snop. Les vår motivasjonsguide og se nyttige videoforedrag. Akkurat når du har lyst.


Med vårt univers kan du slippe unna sjokoladefella i påska

Kan du tenke deg noe mer fristende enn kvikklunsj på påsketuren, kakao og kjeks og deilig marsipan i påska? Ja... det er en ting. Og det er hylle opp og hylle ned med sjokolade til HALV PRIS. Det kan rett og slett være en lidelse å gå forbi.  Jeg er sukkeravhengig. Slik er det for meg. 

linn collage.jpg

Heldigvis har jeg funnet en strategi som hjelper meg å styre unna sukkerhelvete og overspising. Den innebærer sunt fett. Og lite karbohydrater. Med en slik kost blir jeg fri. Søtsug forsvinner og vekta går ned. Men det deiligste er å slippe lidelsen av å måtte stå i mot, å måtte bruke viljestyrke for ikke å kjøpe. Å ha LYST på. For meg funker ketose til dette. Med ketose kan du SPISE deg til MAX fettforbrenning. Her er en av mine mange favorittmåter å komme i ketose på:

ketose1.jpgketose1.jpg2017-04-04 08.15.03.jpg

 Hjemmelagde karbonader på en seng av bernaise.....  og hjemmelagd mørk sjokolade med ekstra fett som stimulerer forbrenningen

 

 

Veien til frihet er ikke lik for alle....

canva collage mars 17.jpg (1)

 

..Men vår vei innebærer et sunt kosthold med mindre karbohydrater. Og innenfor denne rammen har vi mat for enhver smak.

 

Alle kan få nok påskekos

Når du spiser SUNT, hjemmelagd snop som du har lagd opp på forhånd. Snop som ikke påvirker blodsukkeret ditt, som gir deg sunne næringsstoffer, som metter og som IKKE trigger til overspising. Du vil oppleve at du har kontroll påska gjennom, samtidig som du kan kose deg med GOD samvittighet. Fordi du klarer å STOPPE så kan du nyte hver bit. For oppskriftene smaker rett og slett helt nydelig. Du kommer ikke til å føle at du ofrer en ting.  Den Søte Koseboka inneholder våre BESTE oppskrifter og smaker like godt som sukkerkaker som fører deg rett ut i elendigheta. Denne strategien kjører jeg hvert år. Men det er også lurt å gjøre mentale forberedelser. 

 

Du træsjer ikke kroppen din med en appelsin eller en Kvikklunsj..

Så lenge appelsinen ikke fører til at du også spiser Kvikk lunsj. Eller at  den ene fører til den andre og så til den tredje, og før du vet ordet av det så har du plutselig tømt hele ungenes påskeegg. Og du må lure deg ut tidlig på morrakvisten for å fylle det opp igjen, før de merker det. For slik kan det nemlig være for meg. Nå er det kanskje ikke så mange der ute som har det som meg. Men å slippe søtsug og cravings etter mat er likevel deilig for mange. Og det er som regel lettere å holde seg i en god flytsone konstant, enn å ta seg små "friheter" og hele tiden starte på nytt, med litt mindre motivasjon hver gang. Mindre karbohydrater i kosten hjelper deg med sug og apetittregulering og sammen med en god plan så er ikke veien til frihet nødvendigvis så lang likevel. For det kan jo føles slik, ikke sant? Som at det er større sjanse for at det kommer til å snø en viss plass, enn at du kommer til å bli fornøyd med hvordan du ser ut og hvordan kroppen din føles. 

 

Våre nøkkelord: Kunnskap- Motivasjon og Inspirasjon

Hele vårt univers er bygd opp rundt disse tre ordene. Så enkelt og likevel kan det føles vanskelig i praksis. I hverdagen. I ferier og til fest. Vårt mål er at du også skal få oppleve  mestringsfølelsen. At du også  kan la den gode samvittigheten styre deg til å fortsette i det gode sporet, sammen med de GODE smakene. Da jeg opplevde alt dette for første gang, så følte jeg meg så utrolig HELDIG. Tenk å endelig finne nøkkelen til friheten! Det var jo helt "Ole Brum", altså få i pose og sekk: Spise god sjokolade og kosemat, ha god samvittighet OG gå ned i vekt. 

 

Kunnskap: Du får nyttige kursartikler i 8 uker, du får hjelp til planlegging og videoforedrag

Motivasjon: Du merker raskt resultatene på kroppen av vårt kosthold. Dette gir deg en indre motivasjon som vil fungere som drivstoff for motivasjonen din. Men fram til da kan du lese vår motivasjonsguide, og bruke vår tracker

Inspirasjon: Du får ferdige kostholdsplaner med handleliste og du kan velge mellom nesten 300 oppskrifter som passer til lavkarbo, ketose eller paleo. For du må spise riktig mat. GOD mat som du liker, og du kan spise deg mett.

 

Sammen med en plan for hvordan du kan praktisere denne livsstilen i hverdagen, vil det det gå såre enkelt. Du kan fint klare det på egenhånd, uten vårt univers. Men vi gjør det enkelt for deg med å samle alt på en plass. Det er effektivt, slik at du slipper å bruke timesvis på å finne pålitelig informasjon og oppskrifter. Hvor du blir lei eller har brukt opp all tilgjengelig tid før du har blitt klokere eller har funnet mat du tør å prøve.  Å grave på internett kan du gjøre i tillegg hvis du vil, men det er ikke noe du MÅ.  Så hvis du har mer enn nok å tenke på, så gir vi deg alt du trenger slik at alt du trenger å tenke på er å GJENNOMFØRE. For det er jo det som er nøkkelen, ikke sant? Og hvis du synes det likevel er vanskelig eller du trenger tips og råd, da er vi et helt team klare til å hjelpe deg. Du kan sende mails uten at det koster deg noe ekstra. Hvis du vil ha en skreddersydd plan og noen som følger deg tett hele veien, så kan du bestille en konsultasjon med en av våre fantastiske ernæringskonsulenter. Eller guruer, som vi liker å kalle dem. 

 

Vil du også spise deg fri?