Få raske resultater med keto

Få raske resultater med keto

Kundene våre elsker disse keto oppskriftene. Ketose- dietten er en genial metode for å gå ned i vekt raskt, få maks fettforbrenning og miste søtsug.


Keto- Ketose diett- ketogen diett: Det handler om fettforbrenning.

Maks fettforbrenning med keto betyr raskt ned i vekt

For når kroppen din går tom for sukker som drivstoff så trenger den et alternativ. Da lager den ketoner av fett. Fett fra maten og fett fra kroppen. Du vil derfor ha et kaloriunderskudd selv om du spiser keto. Men det er lett å få til. Du blir nemlig fort mett på fett. 

 

Dette er den ultrakorte forklaringen. Vi anbefaler deg å sjekke ut tilbudet i bunnen av siden på vår bok "Faste & Lavkarbo no 1. Kickstart Suksess!" Da får du en super ketokostplan som er næringsutregnet, full av deilige oppskrifter som er enkle å lage slik at du enkelt får resultater. I tillegg får du tips og kunnskap som vil hjelpe deg hele veien til mål. 

 

Kundene våre elsker disse ketose rettene

Når du sterkt begrenser inntaket av karbohydrater så kan du spise det beste av det beste - Helt til du er mett! bruk fett som drivstoff til kroppen. Du kan kose deg ned i vekt, bli sunnere og få mer energi. Enklere og bedre blir det ikke. 

 

Her får du oppskrifter på noen av våre favorittoppskrifter som kundene våre elsker: Topp 3 Ketoseretter som du kan spise som ketosefrokost, ketoselunsj, ketosemiddag - Eller når som helst egentlig!(Så lenge du er sulten..)  For ikke å glemme en lekker dessert!

 

Den aller beste ketose middagen:

1. Aubergine Krøsj: Fordi den er så lett å falle for...

auberinge crush 1, hva er ketose, ned i vekt ketose, ketogen diett.jpg

Få oppskriften på denne digge keto middagen her Denne kan man enkelt spise seg ned mange kilo med

 

2. Cheddarpai: Denne er elsket av mange

cheddarpai, ketose kostplan, ketose mat, ketogen diett, maks fettforbrenning, ekstrem lavkarbo.jpg

Cheddar pai: Cheddarost, kjøttdeig, pai: En av de aller bese ketose oppskrftene

 

3. Sjokolade kokoskrem- Nydelig sjokoladekrem uten meieiprodukter

sjokokokos-krem.Vita Univers, paleo dessert, dessert uten meieriprodukter, ketose dessert

Sjokolade kokoskrem: Man kan nyte en sunn og fettrik ketose dessert på ketogen diett

 

Hva er ketose?

Kroppen din bruker mat som drivstoff. Og kroppens foretrukne drivstoff er karbohydrater som brytes ned til sukker. Men den brenner også fett, selv om dette er en tyngre jobb. Hvis du spiser mat som har lite karbohydrater i seg, så MÅ kroppen finne annet drivstoff. Fett. Når kroppen din hovedsakelig bruker fett som energikilde (drivstoff) så sier vi at du er i ketose. (Ketogen mat/ ketose mat  er derfor mat som vil stimulere fettforbrenningen din) 

 

sandefjordssmør.jpg

Få maks fettforbrenning med keto, unngå sult -Du kan spise deg mett på deilig mat- Og ketose tar bort søtsug.

 

Ketose gjør det enkelt for deg å nå dine mål. Kroppen tærer av sitt eget fett uten at du får søtsug eller plages av sult. Det er verdens mest behagelige måte å gå ned i vekt på! Du kan spise deg mett og du vil føle deg opplagt og energisk!  Samtidig som du får en kropp som forbrenner fett med  Maks EFFEKT!

 

Kjersti fikk resultater med ketose: "Det gikk så lett!"

kjersti romsaas sundby.jpg
Gikk ned over 20 kg: "Jeg er så utrolig fornøyd!Resultatene kom raskt: Den største motivasjonen var nok at det gikk så lett. Jeg nærmest satt i sofaen og spiste meg ned i vekt. I tillegg opplevde jeg jo alle helsegevinstene som kom som perler på en snor, som bedre søvnkvalitet og økt energi"  

Kjersti Romsaas Sundby - Jessheim 


Mange tror at kunnskap=ekspertise. Men ekspertise er avhengig av erfaring for å få resultater. Det har vi. Både fra egen kropp og alle vi har hjulpet opp gjennom årene. Vitamhelse gir deg kart og kompass, slik at du kan ta den raskeste veien til mål, og ketose gjør det hele enkelt. 

 

"Faste & Lavkarbo- No 1. kickstart suksess" er boka som gir deg akkurat hva du trenger. Du trenger ikke å faste for å få resultater. Boka kommer i posten, frakt er inkludert. Men du kan starte med en gang. Du får nemlig en næringsutregnet kostplan med enkle, gode oppskrifter. Denne kommer som e-bok, og du kan laste den ned fra din ordrebekreftelse på e-post straks du har betalt. Velg mellom e-bok eller få fysisk bok i posten. Alle våre kunder får rabatt på kostholdsveiledning i Kristiansand eller via nett. 

 

I denne boka lærer du hvordan du kan bruke periodisk faste for å få raskere resultater, eller få resultater hvis vektreduksjonen din har stagnert. Du lærer også hvorfor det er sunt å hoppe over måltider og til og med har en anti-aging effekt. Du får også supre tips og triks. Boka bygger på vitenskapelig teori og anvendt praksis - Forskning og erfaring satt i system: