Inspirasjon

....til en slank og sunn kropp med masse energi får du med våre kostholdsplaner.


auberinge crush 1, hva er ketose, ned i vekt ketose, ketogen diett.jpg

Få oppskrift på aubergine crush her

Det er ikke så vanskelig som du kanskje tror å få den vekta og livsstilen som du trives med. Ta et steg av gangen: Start med å få lyst til å lage enkel, sunn og god mat. Når du lager våre fristende retter så er du i gang! Resten går av seg selv. 

 

Våre kostplaner passer for deg som:

  • -Vil ha et stabilt blodsukker som gir deg kontroll over humør, energi og vekt
  • - Som vil gi spennende, sunn og god mat til deg selv og familien din
  • - Som vil spise deg mett med god samvittighet og unngå sug etter mat og snacks

Våre kostplaner inneholder karbohydratreduserte retter. De inneholder ikke mel, korn, sukker eller gluten.  (Med unntak av et og annet havregryn) 

 g ned i vekt med lavkarbo 2.jpg

Trenger du inspirasjon og  påfyll, eller mangler du resultater? 

Vårt kunder sier følgende om kostplanene våre:

  • Det er passelig mange retter i planen 
  • Rettene er spennende og det er flere ting de har lyst til å lage 
  • Rettene er hverdagslige og enkle

  

Vi elsker mat. Og enkle oppskrifter..

..De som gir oss inspirasjon, glede, motivasjon og gode opplevelser. Som pirrer nysgjerrigheten og gjør at vi strekker oss bittelitt lengre på kjøkkenet.

Vi synes ikke det er nødvendig å finne opp hjulet på nytt hver gang man skal lage mat. Selv om det er gøy å eksperimentere, tilpasse og prøve seg fram til personlige favoritter. Men da er det jo faktisk ekstra viktig med en solid og god oppskrift i bunnen, ikke sant?

 hasselback kålerabi.png

_Hei _-) Så fint for meg at dere ER !_ (8).png

Gjør  planlegging enkel og få gode alternativer til de vanlige rettene som du er redd du kommer til å savne hvis du leker med tanken på å endre kosthold

 

Kostplanene våre passer for deg både er ny med et karbohydratredusert kosthold, men også deg som har holdt på med lavkarbo over lengre tid og vil ha litt påfyll

 

Vårt mål er at du skal få mer energi og overskudd. - Og få en vekt som passer for deg. Ved å gi kroppen gode byggesteiner vil den bygge deg en sterk kropp som vil den vare lenge -Og du vil få økt livskvalitet. Vårt kosthold blir raskt en brikke i puslespillet som hjelper deg med å få kroppen over på DITT lag. Da får du energi- Og mister ekstra fett.

kostplaner hver uke, lavkarbo.png

 

Med vår kunnskap vil du vite hvordan din tallerken kan bli minst like velsmakende og mettende, selv om du kanskje legger til noe ekstra grønt, og tar bort risen på din egen tallerken. Ingen vil bry seg nevneverdig. Det dine kjære vil bry seg om, er at de vil merke at du er gladere. Og at du har mer energi. Og hvis de ser deg uten klær, vel da vil de også se at det blir mindre av deg.

 

For flere tips, råd og oppskrifter sjekk ut www.vitamhelse.no