Heges reise

Er du sukkeravhengig eller orker du rett og slett ikke tanken på å "aldri skulle unne deg noe godt" hvis du vil gå ned i vekt, eller leve sunt? Gjør som Hege: Spis deg mett på lekker mat som stopper sug og samtidig gir deg maks fettforbrenning!


 Hege,  ned i vekt med lavkarbo.jpg

Leste du artikkelen om Hege i Caluna? Les den her: Hege vil ned i vekt og få bedre helse. Følg hennes reise bort fra sukkeravhengighet:

 

Hva vil det si å være sukkeravhengig? Hege beskriver det nøyaktig slik det er: "Torsdag glir mot fredag, to stemmer krangler i hodet: – Du trenger det ikke, du får det kjipt etterpå, sier den ene. Den andre sier at hun ikke skal bry seg om ”slankehysteri”, at litt kos går an." 

 

Hva sier Hege om oss

"Jeg synes Vita Univers’ medlemsportal er helt genialt, og en stor grunn til at jeg endelig tar tak og endrer kostholdet mitt! Det beste er at jeg får handlelister og kostholdsplan slik at jeg slipper å tenke selv. I tillegg vet jeg da at jeg spiser det jeg skal, og at maten er riktig sammensatt. Det gjør det hele så mye enklere å tilrettelegge, spesielt for en kvikkfikser som meg, som ikke gidder å tenke selv og ender opp med å spise det samme hele tiden, eller i verste fall kjøpe ferdigmat.

Det nest beste er at jeg kan gå inn på oppskrifter og finne alternativer til den oppsatte planen ved behov. Jeg blir faktis sulten av å surfe rundt derGull at det  så mye informasjon om de ulike kostholdene, og at det er flust av tips og gode råd.  Veldig positivt at jeg kan ta kontakt når jeg har spørsmål, og at jeg får raskt svar. Det gjør det hele mer personlig.

Gleder meg til å prøve oppskriftene i kostholdsplanen, så nå skal ALT på handlelisten kjøpes inn. Tror jammen jeg skal bake rundstykker også, jeg som ALDRI baker."  Hilsen Hege

 

chiarundstkker lavkarbokurs vita univers.jpg

Har du lyst til å lage lekre, sunne rundstykker du også? Lag våre enkle, mettende og sunne lavkarbo chiarundstykker du også

 

For flere tips, råd og oppskrifter sjekk ut www.vitamhelse.no