ei litt sunnere påske?

Ketose og sukkerfrie oppskrifter som smaker nydelig er oppskriften.


Slipp unna sjokoladefella i påska

Kan du tenke deg noe mer fristende enn kvikklunsj på påsketuren, kakao og kjeks og deilig marsipan i påska? Ja... det er en ting. Og det er hylle opp og hylle ned med sjokolade til HALV PRIS. Det kan rett og slett være en lidelse å gå forbi.  Jeg er sukkeravhenigig. Slik er det for meg. 

Heldigvis har jeg funnet en strategi som hjelper meg å styre unna sukkerhelvete og overspising. Den innebærer sunt fett. Og lite karbohydrater. Med en slik kost blir jeg fri. Søtsug forsvinner og vekta går ned. Men det deiligste er å slippe lidelsen av å måtte stå i mot, å måtte bruke viljestyrke for ikke å kjøpe. Å ha LYST på. 

Av og til kan det være litt utfordrende å komme dit. Derfor har jeg over mange års trening utviklet flere metoder å gjøre det på. For det er ikke slik at om du en dag spiser mye fett og lite karbohydrater så er du automatisk fri. Det kan ta noen dager. Og det krever at du har en plan. Disse strategiene, kostholdsplan og forklaring på hvorfor dette virker får du i boka vår "Ketose Kickstart" Det er nemlig ikke jeg som er gal. Ketose og ketogen kost gjør noe med deg. Ikke bare normaliserer hormonbalansen i kroppen din og gir deg økt energi, men den gjør noe med hodet ditt. Det er derfor barn som lider av alvorlig epilepsi hvor medisiner ikke fungerer spiser ketogent, med oppfølging fra sykehus. Kosten gjør at de ikke får anfall. Nå sier ikke jeg at du skal sette ditt barn på ketogen diett. Det skal man aldri gjøre uten videre. Men for deg som er voksen og som trenger en kickstart på livsstilsendring og vektreduksjon, som trenger å få kontroll over tankene du har rundt mat, som trenger å spise deg mett og som med fordel kan gå ned noen kilo samtidig som du får ekstra energi, vel da kan dette passe som hånd i hanske for deg, slik det gjør for meg.

linn collage.jpg

Jeg heter Linn og er gründer av Vita Univers. Ketose har vært min redning og fikk meg fri fra sukkeravhengighet og 30 kg overvekt. Prøv du også- Når jeg kan få det til, så kan du også :) 

 

Start dine påskeforberedelser nå: 

Forebygging er det beste forsvar. Det starter du med nå, med bok nr 1: Ketose Kick- start. Da går du ned i vekt i påska i stedet for å gå opp, men det som er viktigere er at du får kontroll over søtsug. Eller mer korrekt å si, så forsvinner det. Det vil si at du har en god baseline når påskeaften treffer. Du kommer til å kose deg glugg med vår knallgode snickers. Vi har den beste oppskriften!

 

Med ketose kan du SPISE deg til MAX fettforbrenning. Her er en av mine mange favorittmåter å komme i ketose på:

ketose1.jpgketose1.jpg2017-04-04 08.15.03.jpg

 Hjemmelagde karbonader på en seng av bernaise.....  og hjemmelagd mørk sjokolade med ekstra fett som stimulerer forbrenningen

 

For påska, den kommer. Og det kan gå som en lek..

Når du spiser SUNT, hjemmelagd snop som du har lagd opp på forhånd. Snop som ikke påvirker blodsukkeret ditt, som gir deg sunne næringsstoffer, som metter og som IKKE trigger til overspising. Du vil oppleve at du har kontroll påska gjennom, samtidig som du kan kose deg med GOD samvittighet. Fordi du klarer å STOPPE så kan du nyte hver bit. For oppskriftene smaker rett og slett helt nydelig. Du kommer ikke til å føle at du ofrer en ting.  Den Søte Koseboka inneholder våre BESTE oppskrifter og smaker like godt som sukkerkaker som fører deg rett ut i elendigheta. Denne strategien kjører jeg hvert år. Men det er også lurt å gjøre mentale forberedelser. 

 

Du træsjer ikke kroppen din med en Kvikklunsj..

Så lenge den ene ikke fører til den andre og så til den tredje, før du plutselig har tømt hele ungenes påskeegg og må lure deg ut tidlig på morrakvisten for å fylle det opp igjen, før de merker det. For slik kan det nemlig være for meg. Nå er det kanskje ikke så mange der ute som har det som meg. Men å slippe søtsug og cravings etter mat er likevel deilig for mange. Og det er som regel lettest å holde seg i en god flytsone konstant, enn å ta seg små "friheter" og hele tiden starte på nytt, med litt mindre motivasjon hver gang.  La heller mestringsfølelsen og den gode samvittigheten styre deg til å fortsette i det gode sporet, sammen med de GODE smakene. Da jeg opplevde alt dette for første gang, så følte jeg meg så utrolig HELDIG. Tenk å endelig finne nøkkelen til friheten! Det var jo helt "Ole Brum", altså få i pose og sekk: Spise god sjokolade og kosemat, ha god samvittighet OG gå ned i vekt. Derfor har vi også lagd en bok som heter "Den Søte Koseboka". Her er våre beste sukkerfrie (og melfrie) oppskrifter samlet på en plass. 

 

Vil du også oppleve friheten?

Kickstart din vektreduksjon, unngå sult og søtsug! Med våre bøker får du alt du trenger å vite om ketose: Hvorfor metoden er genial, partystoppere, hva kan du spise +ukesmeny og oppskrifter med mer.

.... I tillegg til mange lekre oppskrifter som gjør at du IKKE kommer til å savne sukkerkaker i det hele tatt!

kun forside, ketose bok300dpi.jpg (1)

 

I denne KICKSTART-boka får du en komplett guide med hva du trenger å vite: 

  • Hva er ketose/ Hva kan du spise- Med en oversiktlig tabell med typiske ingredienser som folk lurer på
  • Informasjon om partystoppere og platå- Hvordan bryte dem / når ingenting hjelper
  • Spesialtrix for å komme i ketose
  • Mentale teknikker
  • Kostholdsmeny + en ekstra ukesmeny til inspirasjon
  • Superdigge oppskrifter 
  • Sukkeravhengighet
  • Livet etter ketose

   

 I den Søte Koseboka får du alle våre velutprøvde favorittoppskrifter: 

søtkosebok, png.png

 

Opplev de raske resultatene med ketose og sukkerfrie, deilige søtsaker du også. Vi lover deg MYE god mat!- Og en kropp som forbrenner fett EFFEKTIVT

Se våre bøker, tips, råd og oppskrifter: www.vitamhelse.no